Showing 1–18 of 67 results
გაფილტვრა ფასით
მწარმოებელი
- (12)
ბადაგონი
- (11)
ვილა მოსავალი
- (1)
თბილღვინო
- (3)
თელიანი ველი
- (3)
კარდანახის მამული
- (5)
კერესელიძეების მარანი
- (13)
მარანი
- (2)
მეღვინეობა ხარება
- (6)
ნაღდი მარანი
- (1)
ჟუჟუნა
- (10)
ქართული ღვინის სახლი
ღვინო
- ბრუტი (1)
- მშრალი (34)
- ნახევრად მშრალი (4)
- ნახევრად ტკბილი (10)
ფერი
- ვარდისფერივარდისფერი(11)
- თეთრითეთრი(17)
- წითელიწითელი(22)
ყურძენი
- ალექსანდროული (2)
- გორული მწვანე (2)
- მერლო (1)
- მუჯურეთული (2)
- მწვანე (3)
- ოჯალეში (2)
- რაჭული თეთრა (1)
- რქაწითელი (4)
- საფერავი (22)
- ქისი (1)
- ჩინური (3)
- ცოლიკოური (2)
მოცულობა
წელი
ალაზნის ველი როზე
12,50 ₾ფერი: ღია ვარდისფერი სურნელი: ბროწეულის და წითელი კენკროვანების ტონები გემო: ხალისიანი და მოტკბოა, გამოხატული მარწყვის და ალუბლის კომპოტის არომატით. დაბოლოვება ხანგრძლივი და ჰარმონიულია, თანდართული დაშაქრული ალუბლის მოტკბო-მომჟავო ტონალობით მიირთვით: როგორც აპერიტივი ან ყველთან 12-16°C ტემპერატურაზე.
ალაზნის ველი როზე
9,95 ₾გემური თვისებები: ხასიათდება კენკროვანი ხილის ნაზი არომატითა და სასიამოვნო მოტკბო გემოთი. კერძებთან თავსებადობა: ალაზნის ველი როზე კარგად ეხამება ალუბლის ტარტსა და ხილის ჟელეს.
ბადაგონი ბრუტი
18,20 ₾ფერი: ღია ჩალისფერი სურნელი: მწვანე ვაშლის დელიკატური ბუკეტი გემო: ციტრუსების მსუბუქი და განუმეორებელი არომატი რეკომენდაცია: აპერიტივად ან ნებისმიერ კერძთან, დესერტთან
გორული მწვანე
გორული მწვანე არის უნიკალური თვისებების მქონე ქართლის რეგიონის ტრადიციული თეთრი ყურძნის ჯიში, მოყვანილი მუხრანის ველზე. ღია ჩალისფერი მშრალი ღვინო, მომწვანო ელფერით. ხასიათდება საკმაოდ ინტენსიური არომატებით. მკვეთრად არის გამოხატული ეგზოტიკური ხილის, ანანასის ტონები, რასაც სასიამოვნოდ ერწყმის ლიმონის და ფეიხოას არომატიც. ღვინო ხასიათდება საშუალო მჟავიანობით. მუხის კასრში დავარგება სძენს ხასიათს, რაც მის ხანგრძლივ დაბოლოებასა და დაბალანსებულ გემოში გამოიხატება.
გორული მწვანე
საკოლექციო სერია „ კაიზოს ღვინის კოლექცია“ „ ქართული ღვინის სახლი“-ს ერთ-ერთი მფლობელის, ზაზა კიკაბიძის პირადი მარაგებიდანაა. იგი პირადად მონაწილეობს ღვინის დამზადებაში, მეღვინეობის უძველესი ოჯახური ტრადიციების შესაბამისად, რომელიც მას მამისგან (კიაზოსგან) გადაეცა.
დაისი
დაისი – წითელი მშრალი ღვინო, რომელიც დამზადებულია კახეთის რეგიონში მოყვანილი რქაწითელისა და საფერავის ჯიშის საუკეთესო ყურძნისგან.ადგილობრივი მშრალი კლიმატის წყალობით ყურძეი გამოირჩევა მაღალი შაქრიანობით, რის გამოც ღვინო გამოირჩევა ხავერდოვანი სასიამოვნო გემოთი, რომელიც აღვიძებს გემოვნების რეცეპრორებს და ადამიანს ანიჭებს სასიამოვნნო შეგრძნებას.სასურველია მიირთვათ ხორცის კერძებთან, პიცასთან ან მაკარონთან ერთად. ახასიათებს დამწიფებული ტყის კენკრისა და თხილ-კაკალის სურნელი.
თავკვერი
საკოლექციო სერია „ კაიზოს ღვინის კოლექცია“ „ ქართული ღვინის სახლი“-ს ერთ-ერთი მფლობელის, ზაზა კიკაბიძის პირადი მარაგებიდანაა. იგი პირადად მონაწილეობს ღვინის დამზადებაში, მეღვინეობის უძველესი ოჯახური ტრადიციების შესაბამისად, რომელიც მას მამისგან (კიაზოსგან) გადაეცა.
კონდოლის ვენახები მწვანე-ქისი
19,00 ₾ფერი: ღია ოქროსფერი მწვანე ელფერით სურნელი: მწვანეს მინდვრის ყვავილების და ქისის ტკბილი და მწიფე ხილის სურნელი ორგანულადაა შერწყმული ერთმანეთთან. გემო: სრულია, წარმოჩენილია ორივე ყურძნის ჯიშური არომატებით. დაგემოვნება მტკიცე და ხანგრძლივი ატმის და ნექტარინის ტონებით, შეზავებული ქორფა ციტრუსის მსუბუქი ელფერით მიირთვით: სალათებთან, თევზის და ფრინველის კერძებთან 10-12°C ტემპერატურაზე.
კონდოლის ვენახები საფერავი-მერლო
32,50 ₾ფერი: მუქი ბორდოსფერი სურნელი: შავი მოცხარის და მაყვლის დომინანტურ ტონებს დაჰკრავს პიტნის არომატი. გემო: შავი მოცხარის, შავქლიავას და მაყვლის გემო სავსეა და ხავერდოვანი, რომელსაც აბალანსებს თამბაქოს, მცენარეების და მუხის კასრებში დაძველებით მიღებული ტონების კომპლექსი. დაგემოვნება ხანგრძლივია აბრეშუმისებური ტანინებით. მიირთვით: გრილზე მომზადებულღორის ან ცხვრის ხორცთან, დავარგებულ ყველთან. 18°C ტემპერატურაზე. სასურველია დეკანტაცია მოხმარებამდე 1 სთ-ით ადრე.
ლილეო
ლილეო – წითელი ნახევრად ტკბილი ღვინო, რომელიც დამხადებულია კახეთის რეგიონში მოყვანილი რქაწითელისა და საფერავის ჯიშის საუკეთესო ყურძნისგან. ადგილობრივი მშრალი კლიმატის წყალობით ყურძენი გამოირჩევა მაღალი შაქრიანობით, რის გამოც ღვინოს აქვს ღრმა ფერი და ხავერდოვანი სასიამოვნო გემო,ახასიათებს დამწიფებული ტყის კენკრისა და ნუშის სურნელი. აქვს არაერთგვაროვანი და ჰარმონიული ალუბლისა და ტყის კენკრის გემო. სასურველია მიირთვათ ტკბილეულთან და დესერტთან.