Showing all 9 results
გაფილტვრა ფასით
მწარმოებელი
- ბადაგონი(1)
- ვილა მოსავალი(2)
- კარდანახის მამული(3)
- მარანი(2)
- შატო სვანიძე(1)
ღვინო
- მშრალი (7)
ფერი
- თეთრითეთრი(4)
- წითელიწითელი(3)
მოცულობა
წელი
რქაწითელი თავანკარა
30,00 ₾ადგილი: კახეთი, კარდენახის მიკროზონა – წარაფი. ტექნოლოგია: ქვევრში ჭაჭაზე სრული დადუღება-დავარგება. ღვინო ჩამოსხმულია მხოლოდ ქვევრის ზედა მესამედიდან, რომელიც გამოირჩევა ბუნებრივი ფილტრაციით და მაღალი არომატულობით აღწერა: მშრალი ქარვისფერი ღვინო ხავერდოვანი მჟავიანობით და დაბალანსებული მრგვალი ტანინებით. არომატი: მწიფე ატამი, გულაბი მსხალი, ნესვი, კომში, გამომშრალი მარაკუია, რომელსაც თან სდევს ტკბილი სანელებლის ტონები.
რქაწითელი ქვევრი
ტრადიციული ქვევრის მეთოდით დამზადებული ქარვისფერი, მშრალი ღვინო. ხასიათდება კომშის, თაფლისა და ლეღვის არომატებით.გემოზე საშუალოდ არის გამოხატული ტანინი. მუხის კასრში ნაწილობრივი დავარგება, ღვინოს მეტად დაბალანსებულს ხდის.გამოირჩევა სასიამოვნო და ხანგრძლივი დაბოლოებით.საუკეთესოა მიირთვათ მწვადთან, შემწვარ გოჭთან და დავარგებულ ყველთან.
სატრაპეზო 10 ქვევრი
48,50 ₾ფერი: ელვარე ყვითელი ოქროსფერი ელფერით სურნელი: მსხლის და ატმის მურაბის გამოხატული არომატი შეზავებულია დარიჩინის, ვარდის ფოთლის და შებრაწული ნუშის სურნელთან გემო: ღვინო სრულსხეულიანია, გამოხატული მინერალური გემოთი, მსხლის და გარგარის ჩირის არომატით, შერწყმული ტკბილი სანელებლების, ვანილის და ქოქოსის კაკლის მსუბუქ ტონებთან. საბოლოოო დაგემოვნება ხანგრძლივი და ხავერდოვანია, რბილი და მწიფე ტანინების ფონზე მიირთვით: ღორის და ხბოს მწვადთან, ფრინველის კერძებთან და მაგარ ყველთან 12-15°C ტემპერატურაზე. სასურველია ღვინო…
საფერავი ქვევრი
მუქი ალუბლისფერი, მშრალი ღვინო დამზადებულია ქართული ტრადიციული ქვევრის მეთოდით. ხასიათდება ინტენსიური და მდგრადი მაყვლის, ჟოლოს და მოცხარის არომატებით.მკვეთრად გამოხატული ტანინი, საუკეთესოდ ერწყმის მსუბუქ მჟავიანობას და დაბალანსებულ გემოს წარმოქმნის.ეს ღვინო საუკეთესოა შემწვარ საქონლის ხორცთან, ყველის და თხილის ნაირსახეობასთან ერთად.
საფერავი ქვევრის
25,00 ₾ადგილი: კახეთი, კარდენახის მიკროზონა – წარაფი. ტექნოლოგია: ქვევრში ჭაჭაზე სრული დადუღება-დავარგება. აღწერა: მშრალი წითელი ღვინო დაბალანსებული და ხავერდოვანი სხეულით. არომატი: ალუბლის და კენკრის ინტენსიური არომატები; ჯიშისთვს დამახასიათებელი სხვა ტონები.
ქვევრი საფერავი
29,00 ₾ფერი: მუქი წითელი სურნელი: ინტენსიური მწიფე წითელი ხილის არომატი მენთოლის ტონებით გემო: გემო რბილი და ცოცხალია, იმეორებს სურნელის პროფილს. დაბოლოვებაში გამოხატულია ტკბილი სანელებლები და ახალგაზრდა ტანინები მიირთვით: შემწვარ ხორცეულთან, ბოსტნეულთან და ყველთან 16-18°C ტემპერატურაზე.
ქვევრის რქაწითელი
25,00 ₾ადგილი: კახეთი, კარდენახის მიკროზონა – წარაფი. ტექნოლოგია: ქვევრში ჭაჭაზე სრული დადუღება-დავარგება. აღწერა: მშრალი ქარვისფერი ღვინო ხავერდოვანი მჟავიანობით და დაბალანსებული მრგვალი ტანინებით. არომატი: მწიფე ატამი, გულაბი მსხალი, ნესვი, კომში, გამომშრალი მარაკუია, რომელსაც თან სდევს ტკბილი სანელებლის ტონები.