
ქვევრის რქაწითელი
25,00 ₾ადგილი: კახეთი, კარდენახის მიკროზონა – წარაფი. ტექნოლოგია: ქვევრში ჭაჭაზე სრული დადუღება-დავარგება. აღწერა: მშრალი ქარვისფერი ღვინო ხავერდოვანი მჟავიანობით და დაბალანსებული მრგვალი ტანინებით. არომატი: მწიფე ატამი, გულაბი მსხალი, ნესვი, კომში, გამომშრალი მარაკუია, რომელსაც თან სდევს ტკბილი სანელებლის ტონები.
რქაწითელი თავანკარა
30,00 ₾ადგილი: კახეთი, კარდენახის მიკროზონა – წარაფი. ტექნოლოგია: ქვევრში ჭაჭაზე სრული დადუღება-დავარგება. ღვინო ჩამოსხმულია მხოლოდ ქვევრის ზედა მესამედიდან, რომელიც გამოირჩევა ბუნებრივი ფილტრაციით და მაღალი არომატულობით აღწერა: მშრალი ქარვისფერი ღვინო ხავერდოვანი მჟავიანობით და დაბალანსებული მრგვალი ტანინებით. არომატი: მწიფე ატამი, გულაბი მსხალი, ნესვი, კომში, გამომშრალი მარაკუია, რომელსაც თან სდევს ტკბილი სანელებლის ტონები.
საფერავი ქვევრის
25,00 ₾ადგილი: კახეთი, კარდენახის მიკროზონა – წარაფი. ტექნოლოგია: ქვევრში ჭაჭაზე სრული დადუღება-დავარგება. აღწერა: მშრალი წითელი ღვინო დაბალანსებული და ხავერდოვანი სხეულით. არომატი: ალუბლის და კენკრის ინტენსიური არომატები; ჯიშისთვს დამახასიათებელი სხვა ტონები.