
ალაზნის ველი როზე
12,50 ₾ფერი: ღია ვარდისფერი სურნელი: ბროწეულის და წითელი კენკროვანების ტონები გემო: ხალისიანი და მოტკბოა, გამოხატული მარწყვის და ალუბლის კომპოტის არომატით. დაბოლოვება ხანგრძლივი და ჰარმონიულია, თანდართული დაშაქრული ალუბლის მოტკბო-მომჟავო ტონალობით მიირთვით: როგორც აპერიტივი ან ყველთან 12-16°C ტემპერატურაზე.
ცქრიალა როზე ნახევრად მშრალი
13,50 ₾ფერი: ღია ვარდისფერი წვრილი ბუშტუკებით სურნელი: გამოხატული მარწყვის და კოწახურის ნოტებით გემო: ცოცხალი მოტკბო გემო რომელიც ბოლოვდება კენკრის ტონალობით მიირთვით: ყველის დაფასთან ან დესერტებთან ერთად 5-7°C ტემპერატურაზე.
საფერავი როზე
12,50 ₾ფერი: ღია ვარდისფერი სურნელი: ბროწეულის და კოწახურის არომატი შეზავებული ატმის და ჟოლოს სურნელთან გემო: ქორფა და ელეგანტური. სრულად იმეორებს არომატების პალიტრას, ხავერდოვანი, გლუვი ტექსტურით და ვარდის ფურცელის ჰაეროვანი სურნელით მიირთვით: ძლიერ ჩაციებული ან ყინულთან როგორც აპერიტივი, ყველთან ან ზომიერად ცხარე კერძებთან.
ცქრიალა როზე მშრალი
13,50 ₾ფერი: ღია ვარდისფერი წვრილი ბუშტუკებით სურნელი: ინტენსიური მსხლის, ატმის და მარწყვის არომატები გემო: ცოცხალი და ელეგანტური გემო რომელიც ბოლოვდება კენკრის ტონალობით მიირთვით: ყველის დაფასთან ან დესერტებთან ერთად 5-7°C ტემპერატურაზე.
კონდოლის ვენახები საფერავი-მერლო
32,50 ₾ფერი: მუქი ბორდოსფერი სურნელი: შავი მოცხარის და მაყვლის დომინანტურ ტონებს დაჰკრავს პიტნის არომატი. გემო: შავი მოცხარის, შავქლიავას და მაყვლის გემო სავსეა და ხავერდოვანი, რომელსაც აბალანსებს თამბაქოს, მცენარეების და მუხის კასრებში დაძველებით მიღებული ტონების კომპლექსი. დაგემოვნება ხანგრძლივია აბრეშუმისებური ტანინებით. მიირთვით: გრილზე მომზადებულღორის ან ცხვრის ხორცთან, დავარგებულ ყველთან. 18°C ტემპერატურაზე. სასურველია დეკანტაცია მოხმარებამდე 1 სთ-ით ადრე.
სატრაპეზო საფერავი
60,50 ₾ფერი: მუქი წითელი ფერი აგურისფერი ზოლით ჭიქის კიდის გასწვრივ სურნელი: ინტენსიური სანელებლების, გამოკვეთილი ვანილის კომპლექსი შეზავებულია ტყის კენკროვანების კონცენტრირებულ არომატთან გემო: პირველად დაგემოვნებაში წარმოჩენილია შავი ხილი და რაფინირებული მუხისეული ტანინები. შუა გემო სრულია და ელეგანტური. შავი მოცხარის ცოცხალი გემო, ძირტკბილას ტონებით, მშვენივრად ეხამება მწიფე ტანინებს, საბოლოო და ხანგრძლივ დაგემოვნებაში მიირთვით: საქონლის სტეიკთან, ნანადირევთან, დავარგებულ ყველთან 18°C ტემპერატურაზე. სასურველია დეკანტაცია მოხმარებამდე 2 საათით ადრე.
სატრაპეზო 10 ქვევრი
48,50 ₾ფერი: ელვარე ყვითელი ოქროსფერი ელფერით სურნელი: მსხლის და ატმის მურაბის გამოხატული არომატი შეზავებულია დარიჩინის, ვარდის ფოთლის და შებრაწული ნუშის სურნელთან გემო: ღვინო სრულსხეულიანია, გამოხატული მინერალური გემოთი, მსხლის და გარგარის ჩირის არომატით, შერწყმული ტკბილი სანელებლების, ვანილის და ქოქოსის კაკლის მსუბუქ ტონებთან. საბოლოოო დაგემოვნება ხანგრძლივი და ხავერდოვანია, რბილი და მწიფე ტანინების ფონზე მიირთვით: ღორის და ხბოს მწვადთან, ფრინველის კერძებთან და მაგარ ყველთან 12-15°C ტემპერატურაზე. სასურველია ღვინო…
რეზერვი
105,00 ₾ფერი: მუქი ლალისფერი აგურისფერი ელფერით სურნელი: გამოხატული ალუბლის ლიქიორის და წითელი ხილის ჯემის არომატის ფონზე იკვეთება სანელებლიან-შებოლილი-მინერალური ბუკეტი, როგორც უნაკლო დავარგების დასტური გემო: ელეგანტური და ხავერდოვანია,რომელიც გვიპყრობს წითელი ხილის, ტკბილი სუნელების, ტყავის და თამბაქოს კრემისებური ტონებით. ღვინო მთავრდება ხანგრძლივი სანელებლიანი არომატით, რომელიც დაბალანსირებულია გლუვი დასრულფასოვანი ტანინებით მიირთვით: გრილზე შემწვარ ბოსტნეულთან, ხორციან კერძებთან და რბილ ყველთან 18°C ტემპერატურაზე. სასურველია დეკანტაცია მოხმარებამდე 2 საათით…
ჭაჭა საფერავი
19,00 ₾ფერი: გამჭვირვალე სურნელი: წითელი ხილის მურაბისა და საფერავის ჯიშის ყურძნისთვის დამახასიათებელი არომატი გემო: რბილი მოტკბო გემო ნაზი დარტყმით და აბრეშუმისებრი დასასრულით მიირთვით: როგორც აპერიტივი ჭამის წინ ან შემდგომ 8-10°C ტემპერატურაზე.
ჭაჭა რქაწითელი
19,00 ₾ფერი: გამჭვირვალე სურნელი: კომპლექსური, მწიფე ყვითელი ქლიავისა და ნუშის არომატი გემო: კრიალა შუალედური დაგემოვნებით და ხილის და სუნელების გამყოლი გემო მიირთვით: როგორც აპერიტივი ჭამის წინ ან შემდგომ 8-10°C ტემპერატურაზე.